Omdömen

Vill du också berätta vad du tycker om Clarex? Maila till omdomen@clarex.se

Ett urval av omdömen från våra kunder

Vill ni ta del av alla omdömen, gå in på följande länkar.Tiotusentals tecken - Africa is a great country
av Liljevalchs
Jag kan inte annat än instämma med Clarex, att projektet till Africa is a great country var ett textprojekt som landade hos oss båda som vi inte anade hur stort det var. Med facit i hand skulle jag nog inte satt igång det men samtidigt stor beundran för Clarex som vågade ta sig an denna enorma textmassa med så kort varsel. Att Liljevalchs vågade sig på att anlita Clarex för detta bygger givetvis på långt samarbete med det bästa resultat. Guldstjärna till Clarex som fixade detta, till alla i produktionen o till montörer som kom springande.

Clarex är en given samarbetspartner för Liljevalchs (om Clarex vågar förstås!)


/ Louise Fogelström, Utställningskoordinator/Evenemangsansvarig.


Mycket nöjd!
av vdKG Design
Vi visste tidigt att vi behövde en partner beträffande skyltar till The Flying Elk, Corner Club och Gaston som hade lång erfarenhet av att kunna ge det där extra, för att vi skulle kunna leverera på den nivån som behövdes i detta projekt.

/ Stefan van der Kwast Gissberg, Creative Director.


4,99999999999999999999999999999
av Järvastaden AB
Järvastaden AB planlägger området för bostäder i Solna och Sundbyberg . Området växer för varje år och sammanlagt ca. 15 000 människor kommer att bo i området när allting är färdigbyggt.

Clarex har hjälpt oss i olika avseende med orienteringsskyltar i området för att tydliggöra information för besökare och boende om gator och viktiga målpunkter i området.

Clarex har även bidragit med att förfina våran park med skyltar i rostfritt stål i samband med invigning av konstverken. Bra samarbete och kostnadseffektiva lösningar.


/ Enrique Oyarzun, Projektledare, Järvastaden AB .


Konstruktivt och lyhört samarbete
av Judiska Museet
Judiska Museet valde Clarex för att museet genom dem tidigare beställt olika slags texter till utställningar. Denna gång var museets kravspecifikation mer komplicerad. Museet behövde marknadsföra sig utåt genom installationer i fönstren mot gatan.

Skyltarna skulle både släppa igenom ljus till arbetsrummen bakom fönstren och samtidigt visa vårt budskap tydligt mot gatan. Därutöver skulle skyltarna vara belysta med lysdioder så att de även syns tydligt när det mörknar.

Clarex löste sitt uppdrag på ett mycket konstruktivt och estetiskt tilltalande sätt. Under hela processen var Clarex lyhörda för Judiska Museets behov och synpunkter.


/ Yvonne Jacobsson, Museichef.


Bra skylt, bra service
av My Closet
Vi är mycket nöjda med skylten från Clarex samt servicen hela vägen från första kontakt till montering. Clarex får betyg 5 av 5 möjliga och vi ser fram emot vår framtida expansion då Clarex kommer vara vår självklara partner.

/ Bernhard von der Osten-Sacken, Inköpare.


Trevligt och engagerat!
av Axelsons SPA
Trevligt och engagerat bemötande tillsammans med känslan för kvalitet gjorde att jag valde Clarex. Jag är mycket nöjd med resultatet och kan absolut rekommendera er, betyg 5!

/ Emma Åslund, VD.


Fixar allt!
av Restaurang Bryggan
Clarex har hjälpt mig i flera år och med flera olika restauranger som jag har drivit och jag har alltid varit 100% nöjd!

De är hjälpsamma, snabba, pålitliga och prisvärda.


/ Daniel Eriksson, Krögare.


Högsta betyg för Clarex 5/5
av Savana Invest AB
Clarex har agerat mycket professionellt gentemot oss och har varit engagerade i hela processen från förslag till slutmontering. Servicen är i toppklass och leveranstiderna är korta vid beställning.

Vi har beställt skyltar av Clarex i flera års tid och kommer att fortsätta göra det i framtiden då vi vet att resultatet alltid blir tillfredställande.

Rekommenderas varmt!


/ Daniel Mijac, Marknadschef.


En klar 5:a
av Motorförarnas Helnykterhetsförbund
Skylten från Clarex blev riktigt lyckad med en modern och fräsch touch på ett gammalt klassiskt varumärke grundat 1926.
Samarbetet funkade bra med goda råd och bra diskussioner kring hur skylten bäst skulle formges för att uppnå det vi önskade.


/ Helena Gottberg, Informationschef.


Jättenöjd!
av R.O.O.M.
Vi har en design och hade en idé om vår skyltning och letade efter ett företag som kunde hjälpa oss att förverkliga detta.
Efter att ha tittat i Clarex bildgalleri fann vi inspiration.

Clarex hjälpte oss att skapa ett stilrent och exklusivt skyltkoncept som ligger i linje med våra egna produkter.
Vi är jättenöjda med vårt samarbete med Clarex!


/ Anna Colérus Borglid, Operations manager.


Fem av fem till Clarex!
av Pontus!
Jag har samarbetet med Clarex sedan 1999 och vi har alltid varit mycket nöjda med Clarex service, rådgivning samt att de alltid levererar de bästa slutresultaten till mina restauranger, hotell samt cateringverksamhet. Clarex har genom åren tagit fram allt ifrån emaljskyltar till neon och olika typer av dekorer.

Jag rekommenderar starkt Clarex!
Definitivt 5 stjärnor av 5!


/ Pontus Frithiof, FOUNDER Pontus Group AB.


Kanon
av Naturskyddsföreningen
Jättetrevligt bemötande och resultatet blev kanon! Allt var proffsigt skött samtidigt som man kände att man fick en personlig och hjälpande kontakt!

Kan verkligen rekommendera Clarex!


/ Ann-Katrin Bergström, Naturskyddsföreningen.


Mitt i prick
av Cullbergbaletten
Efter flera månaders funderande förverkligade Clarex vår idé på 2 dagar med ett fantastiskt resultat och med en proffsighet som man önskar sig av flera. Tack för hjälpen med "filterskivan" till Cullbergbalettens Point of eclipse (premiär 2 nov. 2007).

/ Joseph Josephsson, Teknisk Koordinator.


Gott samarbete
av Locum AB
Vi har haft stor nytta av Clarex vid beställningar av byggskyltar. De är snabba och lyssnar på våra önskemål samt ser till möjligheterna om förutsättningarna ändras. Samarbetet fungerar bra och de rekommenderas med glädje.

Locum AB är en av Sveriges större fastighetsförvaltare med ett fastighetsbestånd på cirka 2,2 miljoner kvadratmeter lokaler i Stockholms län. Bland hyresgästerna dominerar sjukvården i länet. Locum AB ägs av Stockholms läns landsting.


/ Mattias Wahlgren, Informatör Locum AB .


Sluta leta!
av Technosite
Välj Clarex! Proffsiga och enkla att ha att göra med. Ger dem mina bästa rekommendationer.

/ Joakim Stringnert, Inköpare.


Alltid bra!
av Jam
Jag har använt Clarex till alla skyltar från 1990 och alltid fått mycket bra kvalitet, bra råd om utformning och dessutom konkurrenskraftigt pris dom få gånger jag jämfört med andra.

/ Jerker Antoni, Founder.


Snabbt och smidigt
av Restaurang Flemings
Allt i reklam och skyltväg, service och snabba leveranser som kan allt och har bra idéer.

Stamkund sedan 2000


/ Jouni Talso, Resturangchef, Flemings/Crazy Daizy.


Teknikmagasinet väljer Clarex
av Teknikmagasinet
Clarex har alltid levererat i tid, oavsett om det är i Sverige eller Norge. För oss finns bara en skyltfirma.

/ Patrik Slättegård, Byggnationsansvarig.


Högsta betyg för Clarex
av Savana AB
Clarex har agerat mycket professionellt gentemot oss och har varit engagerade i hela processen från förslag till slutmontering. Servicen är i toppklass och leveranstiderna är korta vid beställning.
Vi har beställt skyltar av Clarex i flera års tid och kommer att fortsätta göra det i framtiden då vi vet att resultatet alltid blir tillfredställande.
Rekommenderas varmt!


/ Daniel Mijac, Marknadschef.


Kul att jobba med proffs!
av Funkalistic Bar och Bistro
Samarbetet med Clarex har jag haft under ett flertal år till andra kunder, därför var det självklart för mig att även vända mig till dem med denna speciella förfrågan. Vi ville lyfta fram skylten med hjälp av belysning så att det fick en 3-dimmensionell upplevelse. Vi fick se en prototyp som var över förväntan och självklart är både jag och min kund nöjda med resultatet! Det är kul att jobba med proffs som kan överraska positivt varje gång.

/ Anna Bergstrand, 24 punkter kursiv.

Läs mer om jobbet >>


Elegant
av Vattenfall Heat AB
Nu har vi satt skylten på vår turbinanläggning. Allting har fungerat mycket bra och skylten blev mycket elegant, så kan jag inte säga annat än att vi är en mycket nöjd kund, ni får en 5:a.

/ Allan Magnusson, Project manager.

Läs mer om jobbet >>


Kvalite är vad Clarex står för!
av Make Up Store
Under de 10 år som make up store vuxit från 1 till 100 butiker idag, så har Clarex varit en självklar partner. Vi rekommenderar dem vart och hoppas med deras kunskap o. kvalitets känsla även kunna fortsätta bygga vidare på våran butiks kedja och alla andra märken som vi har under samma tak! Tack!

/ Mika Lias, Founder.

Läs mer om jobbet >>


 

 

 

 
  E-post: info@clarex.se  |  Telefon: 08-33 75 80  |  Stubbsunds gård, Stubbsundsvägen 19, 131 41 Nacka  |  Copyright © 1990 - 2021 Clarex Europa AB